Inbjudan BYN och MYNs yrkeslärarkonferens 2024!

Välkommen till BYN och MYNs yrkeslärarkonferens 2024!

En konferens för dig som är yrkeslärare på bygg- och anläggningsprogrammet.
Vi på BYN & MYN anser att det är viktigt att du ges möjligheten att möta kollegor och branschföreträdare. Din uppgift som yrkeslärare att förmedla undervisning och skapa (och bibehålla) intresset hos eleven för lärandet, oavsett om det sker i skolan eller på en arbetsplats. Kvaliteten på ert arbete som yrkeslärare handlar om i vilken utsträckning eleverna lär sig, utvecklar sitt tänkande, sin problemlösningsförmåga och blir kunniga, dvs. når målsättningen med utbildningen – din roll är viktigt.

Datum: 19-20 mars
Starttid: kl 10:00, tisdagen den 19 mars
Sluttid: Ca kl 15:00, onsdagen den 20 mars
Plats: Aronsborgs konferenshotell, Bålsta (länk)
Pris: 4 950 kronor exkl. moms per deltagare.

Vi ser framemot att få inspirera och informera om vad som händer med yrkesutbildningarna inom bygg- och måleribranschen!

Med vänliga hälsningar
Bygg- och Måleribranschens yrkesnämnder

     


Inför anmälan

Följande ingår: i priset ingår helpension, boende i enkelrum samt all dokumentation
Sista anmälningsdag: 31 januari 2024
Anmäla flera personer: Det går att anmäla upp till tre personer per anmälan. Är ni fler som önskar delta skickar ni in ytterligare en anmälan.
Faktureringsuppgifter: Ha era faktureringsuppgifter redo, de behöver anges i anmälan.
Bindande anmälan: Viktigt att tänka på är att anmälan är bindande. Ingen återbetalning sker. Det går dock självklart att vid behov byta person som kommer på konferensen.

Länk till anmälan


Temaseminarier, föreläsningar och utställare

Konferensinnehållet är en kombination av föreläsningar för samtliga deltagare och temaseminarier. Alla kommer att ges möjligheten att delta på samtliga temaseminarier. 

Olika teman
Temaseminarierna kommer att ta upp områden som är av betydelse för utvecklingen och kvaliteten på de utbildningar som riktar sig till bygg- och anläggningsyrkena. Varje seminarium har en seminarieledare som är valda utifrån erfarenheter och kunnande. Det kommer att finnas utrymme för dialog och erfarenhetsutbyte inom varje seminarier.

Utställare
På konferensen kommer det finnas flera utställare som är relevanta för er som är yrkeslärare. Bland annat kommer Säkerhetsparken, Liber, ID06 och Galaxen vara på plats.

Se prel. program