Inbjudan till Skol-SM maskinförare 2023

Vi på BYN har nöjet att bjuda in din skola och era elever på BA-programmet samt NB-programmet till den årliga SM-tävlingen för Maskinförare.

SKOL-SM 2023

I år sker tävlingen den 12–13 maj och förra årets vinnare, Malenagymnasiet i Sjöbo, står som platsvärd.

TEORETISKA KVALIFICERINGSPROVET

Det är dags att anmäla era elever till det teoretiska kvalificeringsprovet. Provet kommer att genomföras onsdagen den 25 januari 2023. Vi vill naturligtvis att så många skolor som möjligt är med och genomför kvalificeringsprovet. Avsatt tid för provet är 1 timma och i anmälan anger ni vilken tid ni planerar att genomföra det. Obs! Sista anmälningsdatum för provet är fredag den 20 januari 2023.

TOTALT TÄVLAR TOLV SKOLOR PÅ SM

Vi kommer att bjuda in de skolor som placerar sig bäst i kvalificeringstävlingen att delta med en (1) tävlande till tävlingen i Sjöbo, 12 – 13 maj 2023. Det är inget krav att delta på tävlingen i Sjöbo men naturligtvis vill vi att de skolor som placerar sig bäst i kvalificeringsprovet också ska kämpa om SM-titeln för maskinförare.

De skolor/elever som kvalificerar sig till Skol-SM i Sjöbo kommer att få ytterligare information om sitt deltagande under februari månad.

Ladda hem inbjudan: PDF

Med vänlig hälsning
BYNs kansli
Thomas Hagman
08-564 881 74
thomas.hagman@byn.se