Semestertider i BYN

Nu är det sommar och även på Byggbranschens yrkesnämnds kansli är det strax semester. BYNs servicetelefon och kansli håller öppet under hela sommaren, men på grund av låg bemanning kommer svarstiderna bli lite längre.

Begränsad skara

Från och med vecka 28 till 32 är det låg bemanning på BYNs kansli. Den eller de få som jobbar gör sitt bästa för att hjälpa till så mycket som det går, men det är kanske inte rätt person eller så hinns inte allt med. Du kan fortfarande göra anmälningar och beställningar, dock kanske de inte hinns med eller helt enkelt inte kan handläggas.

Tillbaka i BYN

Om din fråga inte är akut rekommenderar vi att du väntar tills vi är tillbaka i BYN igen!
Från veckan 33, den 15 augusti, är så gott som alla tillbaka på kansliet igen.

BYN regionerna har också semester

Tänk på att även de ute på BYN regionerna har sina sommarsemestrar ungefär dessa veckor. Därför kan ditt ärende eller fråga stanna till en stund även där.

Trevlig sommar!
BYNs kansli