Skol-SM för Maskinförare 2022 – Kvalificeringsprov

Byggbranschens yrkesnämnd har nöjet att bjuda in elever på BA- och NB-programmet med inriktning anläggningsfordon till den årliga SM-tävlingen för Maskinförare.

Skol-SM 2022

Tävlingen 2022 kommer att vara en del av Yrkes-SM som hålls i Växjö den 10–12 maj 2022. Det är mycket positivt att vi kan förlägga tävlingen 2022 till Yrkes-SM och därmed få möjligheten att tävla och visa upp maskinföraryrket för flera tusen personer som väntas besöka Yrkes-SM 2022.

Teoretiska kvalificeringsprovet

Det är dags att anmäla era elever till det teoretiska kvalificeringsprovet. Provet kommer att genomföras onsdagen den 2 februari 2022. Vi vill naturligtvis att så många skolor som möjligt är med och genomför kvalificeringsprovet. Avsatt tid för provet är 1 timma och i anmälan anger ni vilken tid ni planerar att genomföra det.
Obs! Sista anmälningsdatum för provet är fredag den 21 januari 2022

Anmälan

Klicka på länken: Anmälningslänk

Mer information

Ladda ner Inbjudan till Yrkes-SM för Maskinförare 2022
Läs mer på Yrkes-SM.se

Frågor?

Maila Thomas Hagman (thomas.hagman@byn.se)