Semestertider på BYN

Även på Byggbranschens yrkesnämnds kansli är det semester med solsken och kanske till och med bad de kommande veckorna. Detta innebär under en kortare period låg och ibland ingen bemanning på kansliet.

Låg bemanning

Från och med vecka 28 till 30 (och igen vecka 32) går BYNs kansli ner på låg bemanning. Detta innebär att den eller de få som jobbar gör sitt bästa för att hjälpa till så mycket som det går, men de är kanske är inte alltid rätt person för frågan du ställer eller så hinns inte allt med. Du kan fortfarande göra anmälningar och beställningar, dock kanske de inte hinns med eller helt enkelt inte kan handläggas.

Ingen bemanning

Vecka 31 är BYNs kansli helt stängt.

Semestern är över

Från veckan 33, alltså den 10 augusti, är kansliet i stort sett tillbaka på full gas igen. Är din sommar-fråga inte akut rekommenderar vi därför att den väntar tills dess! Detta för att den inte ska förloras i mängden av mail som ändå rasslar in de kommande veckorna.

BYN regionerna har även de semester

Tänk på att även de ute på BYN regionerna har sina sommarsemestrar ungefär dessa veckor. Därför kan ditt ärende/fråga stanna till en stund även där.

Trevlig sommar!
BYNs kansli