DISTANSUTBILDNING FÖR VUXNA TILL MASKINFÖRARE

Ta vara på kompetensen i firman och vidareutbilda duktiga medarbetare till maskinförare. Möjligheten att utbilda när du nyanställer och utveckla redan anställda i ditt företag är en väg att få fram fler maskinförare. Under webbinariet får du reda på allt du behöver veta för att komma igång med distansutbildningen.
Du som företagare kan utbilda dina egna maskinförare via distansutbildning i ditt företag, vi kallar det företagslärling. Det gör du genom ME-skolan som är utbildningsgivare för Byggbranschens yrkesnämnd (BYN).

Distansutbildningen är en grundutbildning som riktar sig till den som inte tidigare har någon utbildning inom yrket maskinförare. Det går till så att personen läser teori på distans via ME-skolan parallellt med att man jobbar och lär sig praktiskt i arbetet på ditt företag. Yrkesbevis utfärdas av BYN när distansutbildningen är godkänd och personen har arbetat som lärling under kvalificeringstid.

Anmälan görs på Maskinentreprenörernas hemsida.

 

Tre informationstillfällen om ca 40 minuter genomförs i april.

Första tillfället hålls 15 april. Se mer på me.se.
Vid frågor, kontakta ME.

Välkommen!